Add-app en LTP gaan samenwerken

2015-10-19

Add-app en LTP bundelen hun krachten om Continuous Development mogelijk te maken.

De online psychometrische instrumenten en knowhow van LTP (www.ltp.nl) wordt gekoppeld aan de know how van Add-app op het gebied van gamification en Continuous Learning.

Mensen en organisaties ontwikkelen zich voortdurend. Technologische ontwikkelingen geven nieuwe kansen en inzichten. Het stopt niet bij meten, maar het gaat er juist om hoe een persoon, team of hele organisatie vanuit die meting de volgende stappen maakt. LTP speelt hier op in door hun gevalideerde assessmenttools te koppelen aan de Continuous Learning App. Als aanvulling op hun assessment krijgen de deelnemers een ontwikkeltraject via de Continuous Learning App (CL app)  aangeboden.

In de CL-app vertalen wij de individuele ontwikkelpunten uit het assessment naar korte inspirerende opdrachten en leerprikkels. Zo neemt een medewerker, team of organisatie deel aan een tailor made ontwikkelprogramma. De gamification-elementen dagen uit om voortdurend met de eigen ontwikkeling bezig te zijn.

Wilt u meer weten over deze samenwerking en wat dat voor u kan betekenen, neem dan contact op met Marcel van Wijk (info@continuouslearning.nl) of met Rosa Rodenhuis (rro@ltp.nl).