Hooggevoelig heel gewoon voortrekker ‘het nieuwe leren’

2015-04-27

Nieuws! We zijn bezig met ‘het nieuwe leren’. Leren op een manier die voor jou het beste past, dat is het idee. Online, op je eigen tijd, en in de mate die jou past. Zo vind je altijd een training die bij jou past. 

Het aanbieden van traditioneel ingerichte opleidingen lijkt op zijn retour. In de markt zie je steeds meer dat opleiding of trainingen in een zogenaamde ‘blended vorm’ word aangeboden, oftewel een combinatie van klassikale bijeenkomsten en e-learning.

Om de trainingen en opleidingen van Hooggevoelig Heel Gewoon zo effectief en efficiënt mogelijk aan te bieden gaan wij, naast onze ‘blended approach’ als eerste binnen ons vakgebied de les- en leerstof aanbieden via een mobiel leerplatform.

Op elk gewenst moment , op elke locatie en met elk gewenst device kennis tot je nemen, dat is het doel. Met de Continuous Learning App Hooggevoeligheid© kan dat.  De content (les en leerstof) van de databases gaat in de vorm van vragen, cases en opdrachten (leerprikkels) waar nodig ondersteund met multimedia via berichten naar de smartphone of tablet van gebruikers. Op deze manier word je als gebruiker geprikkeld om met kennis over hooggevoeligheid en allerlei verwante onderwerpen bezig te zijn.

Door de chatfunctie in deze app is het ook mogelijk contact te leggen met een van onze opleiders en feedback te krijgen op je eigen leercurve of om op een meer persoonlijke manier extra informatie te krijgen.

Op dit moment zijn we samen met inhoudsdeskundigen op het gebied van ‘het nieuwe leren’ (de firma add-app bv) bezig om te kijken hoe we dit voor jullie zo praktisch mogelijk kunnen gaan inrichten.

Binnen enkele weken verschijnen de eerste e-trainingen online, dus hou de website in de gaten en wees één van de eerste die meedoet!